Dina nya grannar?

På Destination Ekerö samsas en rad verksamheter, dels publika såsom restauranger, mäklare, affärer och skönhetsvård – men också en rad spännande verksamheter som delar lokaler på kontorshotellet en trappa upp. Här kan du läsa mer om dessa – kanske blir det dina nya grannar, kollegor eller samarbetspartners?

Gunilla Hagström Art Director Destination Ekerö

Art Director Gunilla Hagström

Jag är en Art Director och formgivare utbildad på Konstfack med erfarenhet från samarbeten med många olika typer av uppdragsgivare. Jag brinner för att skapa bra visuell kommunikation och kan ge ditt varumärke en riktig C-vitamininjektion!
Kim Designo Destination Ekerö

Designo Arkitektur

Med Designo i huset ser vi ljuset.
Linda Ljusterfors Effecta Redovisning Destination Ekerö

Effecta Redovisning

Effecta Redovisning AB är en personlig redovisningsbyrå som brinner för sina kunder och deras verksamheter. Jag försöker alltid hitta flexibla lösningar som passar varje kund.
Ekerö Barnvak Destination Ekerö

Ekerö Barnvakt

Vi erbjuder bara erfarna och kvalificerade pedagogiska barnvakter. Tänkt dig en pålitlig, lekfull och kompetent person som träffar dina barn när det passar dig och alltid har kreativa överraskningar med sig.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö Destination Ekerö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Fastighetsmäklare för villa, brf etc

Magnells Markservice

Magnells bygger grunder för Sveriges största småhustillverkare, Älvsbyhus från Ystad i söder till Tierp i norr.
Mälarö Begravningsbyrå Destination Ekerö

Mälarö Begravningsbyrå

Vi hjälper människor med begravning och familjejuridiska ärenden.
Mälarö Färg och tapet Destination Ekerö

Mälarö Färg och Tapet

Vår butik bedriver försäljning av färg från Nordsjö, men även andra järnvaror. Man kan säga ett enklare utbud av produkter till hushållet. Vi är även servicepoint åt DHL
Mataya Destination Ekerö

MBKommunikation

Din strategi- och produktionsbyrå med flexibilitet, engagemang och omtanke. Vi hjälper dig från idé till genomförande! MBKommunikation består av två företag som samarbetar väldigt tätt, Mataya och Balanserad Kommunikation. Tillsammans är vi en strategi- och produktionsbyrå med över 50 års arbetserfarenhet. Vi har också ett brett nätverk med utvalda och kreativa samarbetspartners. Med fokus på dig som vår kund anpassar vi våra tjänster och levererar en personlig och effektiv kommunikationslösning.
Babblarna Destination Ekerö

Mys Artisteri

Mys Artisteri AB producerar, regisserar och skriver scenmanus till Babblarnas föreställningar ”Babblarna första musikalen”, ”Babblarna andra musikalen” och ”Jul och Kul med Babblarna”.
SpiceOfIndia_rättmått

Spice of India

Med vårt passionerade engagemang för det autentiska indiska köket vill vi erbjuda en levande kulinarisk resa genom Indiens smaker. Vårt mål är att Spice of India ska vara en kulturell bro som för svenskar och besökare närmare Indiens hjärta. Följ med på ett kulinarisk äventyr där Indiens livfulla palett av härliga kryddor kommer till liv i varje maträtt.
StarCigar Destination Ekerö

Starcigar

Grossistverksamhet inom tobak. Import- och distributionsföretag.
Logo Destination Ekerö

Kul! Fyll i intresseanmälan nedan, så kontaktar vi dig snarast möjligt!


Intresserad av

Antal personer

Önskat tillträde

Hyr loungeplats

Ansök om en loungeplats nedan, eller kontakta Anna McFadyen direkt på telefon 08 24 03 00 för snabbast behandling. 

När vill du/ni ha tillträde?
Antal platser
Vilket företag representerar du?

Kontaktperson för hyresperiod

Ansökan fast plats

Genom att fylla i och skicka in denna ansökan ger du oss i uppdrag att ta fram ett avtalsförslag. En sedvanlig UC görs sedan innan avtalet skickas till dig för genomläsning och digital signering via Scrive.  

När vill du/ni ha tillträde?
Vilket företag representerar du?


Kontaktperson för hyresperiod
Logo Destination Ekerö

Ansökan flexplats

Genom att fylla i och skicka in denna ansökan ger du oss i uppdrag att ta fram ett avtalsförslag. En sedvanlig UC görs sedan innan avtalet skickas till dig för genomläsning och digital signering via Scrive.  

När vill du/ni ha tillträde?
Vilket företag representerar du?


Kontaktperson för hyresperiod